Colectia de rochii de seara Tony Bowls
Rochia de mireasa

Colectia de rochii de seara Tony Bowls

de

Rochiile de seara Tony Bowls sunt rochii pline de viata, fantezie si imaginatie. Confectionate din materiale luxoase, decorate cu aplicatii complicate din cristale Swarovski reprezinta alegerea ideala indiferent de ocazie. Fie ca este vorba de o petrecere, nunta, banchet sau bal, rochiile de seara Tony Bowls vor impresiona pe toata lumea.

Rochie ampla de seara cu model floral Tony Bowls

Fiind realizate din materiale deosebit de calitative, in culori vii, modelele sexy si elegante vor atrage privirea asupra oricarei femei care poarta o rochie de seara din colectia Tony Bowls.

Colectiile Tony Bowls sunt prezente pe covorul rosu precum si pe prima pagina a multor reviste de moda, reprezentand o alegere perfecta pentru nase precum si pentru doamnele din familia mirelui si a miresei. Impresioneaza si lasa-te admirata intr-o rochie de seara Tony Bowls.

Rochie de seara maro Tony Bowls

Colectiile Tony Bowls sunt disponibile acum si in Romania, asadar, daca te asteapta un eveniment la care vrei sa stralucesti, rasfoieste colectia Tony Bowls si alege-ti rochia care te va pune in evidenta in orice moment. Rochiile din colectia Tony Bowls pot fi achizitionate sau comandate la salonul Elite Mariaj Bucuresti sau Elite Mariaj Iasi

Opinii (0)

Adauga opinia ta: