Adina si Iosif - Bucuresti
Nunti reale

Adina si Iosif - Bucuresti

de

Desprinsa dintr-un peisaj de poveste, casatoria Adinei cu Iosif strabate muntii pentru a deveni o  sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese de pretutindeni. Nu ai cum sa nu simti povestea lor de iubire privind fotografiile de la casatoria Adinei si Iosif, pe care ii felicitam si le multumim ca impartasesc cu noi o zi atat de speciala.

Prezentare miri: Adina si Iosif Idor, Bucuresti
Cununia civila: 5 august 2011, Bucuresti
Data nuntii: 20 august 2011, Rucar, Arges
Biserica Baptista Betania, Campulung

Furnizori:

Locatie: in aer liber, cabana ”Pietrele Albe” Rucar, Arges / fotograf: Kalura Photography Craiova / agentie decoratiuni: cativa prieteni care si-au dovedit abilitatile, creativitatea si daruirea / florarie: Mira / rochia de mireasa: Christian Philippe Bucuresti / costumul mirelui: Adam's, complex Apaca  / pantofii miresei: Viflor Bucuresti / pantofii mirelui: Viflor Bucuresti/ coafura: stilist Petru Logoda / machiaj: Magda Miu / verighete: Sebastian Gold Bucuresti

Ne uitam in urma si vedem prietenii apropiati si familiile care ne-au sustinut in implinirea visului nuntii noastre: nunta in aer liber la poalele muntilor - Adina & Iosif

Nunta in aer liber la poalele muntilor Adina si Iosif

"Decorul la care ne-am gandit a avut o tematica muzicala, deoarece muzica a fost inca de la inceput prezenta in povestea noastra de dragoste. Astfel ca am discutat cu o cunostinta care sculpteaza in lemn sa ne confectioneze cateva note muzicale pe care sa le suspendam prin cort. Marturiile pe care le-am ales au fost semne de carte sub forma de note muzicale. De asemenea, decoratiunile de la masa mirilor au avut ca inspitatie tot tema muzicala."

Vioara din lemn nunta reala Adina si Iosif Bucuresti

"Ziua nuntii a fost incarcata de emotie, muzica, floarea soarelui, turquoise, maron, aer curat, prezenta lui Dumnezeu, o multime de prieteni si minuni. Spun minuni pentru ca intradevar Dumnezeu a tinut ploaia in mana Sa la cinci kilometri departare - asa cum Il rugasem."

Cort nunta reala in aer liber Adina si Iosif Bucuresti

"Chipurile noastre aratau bucuria care izvora din faptul ca in sfarsit a sosit si ziua nuntii. Biserica unde a avut loc slujba religioasa a fost neincapatoare, insa am incercat sa nu fim tulburati in nici un chip."

Intrare in biserica nunta reala Adina si Iosif Bucuresti

"Cum am fi putut sa-i neglijam pe micuti? Asa se face ca am ales sa avem un baiat si o fata foarte pasionati de copii care sa ii distreze, sa cante cu ei, sa ii picteze pe fata si sa aiba un moment al lor in care sa faca urari mirilor. Oamenii au fost rasfatati de aerul curat de munte, atmosfera buna, iar copiii s-au distrat de minune."

Pictura pe fata copii invitati la nunta Adina si Iosif Bucuresti

La intrebarea "Daca ati putea da timpul inapoi, ce ati face altfel?" Adina ne raspunde:

"Este util ca in afara de miri sa existe o persoana care sa preia toate detaliile, si asta cam cu o luna inainte de nunta. Am simtit, pe ultima suta de metri, ca ajung sa ma pierd in detalii, in liste si nu mai reuseam sa vad intregul. Apoi, am crezut ca daca deleg altor persoane cate o parte din organizare, va arata bine si intregul, insa a lipsit persoana care sa ”sudeze” totul."

Nu se merita ca nimic sa-ti fure bucuria in ziua nuntii! Daca esti o perfectionista si vrei sa nu suferi, incearca sa iei in calcul ca nu toate iti ies cum ai planificat. - Adina

Va lasam acum in compania superbelor fotografii din galerie, realizate de Kalura Photography Craiova.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: