Alegerea inelului de logodna
Organizare nunta

Alegerea inelului de logodna

de

Cum alegem inelul de logodna? Exista un tipar dupa care facem alegerea? Trebuie sa urmam anumiti pasi? Sau cum se procedeaza in alegerea inelului de logodna?

Alegerea te poate purta pe multe drumuri, poate sa dea multe batai de cap sau poate fi ceva foarte usor. Depinde doar de tine si de cat de bine te pregatesti pentru momentul alegerii. Probabil cea mai frecventa idee intalnita in filmele de dragoste este ideea drumului nesfarsit in cautarea inelului si stresul aferent alegerii. Insa lucrurile pot fi mai calme daca urmezi calea cea mai usoara.

Pe piata inelelor de logodna exista multi jucatori importanti care au o oferta variata de inele. Ei au dat o noua definitie logodnei, cererea inelelor crescand pe zi ce trece tot mai mult. Primul aspect de “analizat” este materialul din care este facut acesta. Se cunoaste ca argintul a devenit un material mai putin preferat, deoarece a fost depasit de alte materiale mai durabile. Platina a devenit un material de actualitate in aceste zile, deci daca nu preferi aurul poate fi alegerea potrivita pentru tine.

Pentru ca inelele reprezinta cercul indestructibil al dragostei si al credintei, trebuie sa te gandesti la alegere ca fiind unica in viata si sa-i oferi atentia cuvenita. Cata vreme te inarmezi cu grija si preocupare, alegerea va fi cea potrivita. Inelul te reprezinta atat pe tine in calitate de alegator al lui, cat si dragostea ce va uneste.

Trebuie sa te cunosti foarte bine, insa sa-ti cunosti si partenera atunci cand te hotarasti sa faci achizitia. Factori importanti in alegere sunt stilul vostru de viata, gusturi, personalitate si traditii existente in sanul familiilor voastre.

Niciodata sa nu faci alegerea spontan, fara sa o gandesti inainte. Compara preturi, marci, magazine. Fa un tur al fabricantilor cu preturi atractive si modele inedite. Ochii si inima trebuie sa fie siguri de alegerea facuta. Valoarea sa este data de sentimente. Nu vei da gres in niciun caz cu un inel elegant si discret.

Piatra o alegi din multitudinea de forme: rotunde, ovale, in forma de inima sau careu. Daca optezi pentru un diamant exista patru criterii: greutate, marime, culoare si puritate. Diamanetele variaza de la alb la galben, roz, albastru sau verde.

Pasi de urmat:

  1. Cerceteaza piata impreuna cu ea, insa fii subtil, nu vrei sa-si dea seama.
  2. Invata-i stilul. Analizeaza atent ce poarta ea zilnic.
  3. Dupa primii doi pasi esti pregatit sa pornesti singur la cumparaturi.
  4. Adu-ti aminte, nu pretul este cel mai important.
  5. Nu fa alegerea fara sa fii sigur ca este cea potrivita.

Mai ramane numai gasirea metodei de plata. Cash sau carte de credit?

In speranta ca te-am lamurit si nu pleci la razboi fara arme, poti porni linistit la colindat de magazine.

Un zambet sincer si iubirea eterna este rasplata unei alegeri corecte. Pana la urma, iubita trebuie sa fie mai mult decat satisfacuta de inel pentru ca il va purta toata viata. In rest, incarcatura emotionala o aduceti impreuna.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: