Ce flori alegem pentru buchetul miresei?
Organizare nunta

Ce flori alegem pentru buchetul miresei?

de

Anul 2012 este anul tuturor posibilitatilor! Poti sa alegi stilul vintage, stilul eco, poti alege un aranjament colorat sau unul simplu, alb, sau de ce nu… cale inchise la culoare sau chiar negre.

Tendintele in materie de buchete si aranjamente florale pentru 2011-2012 ne permit sa fim liberi, sa scapam de superstitii, sa alegem ceea ce ne dorim in functie de personalitatea noastra fara sa ne fie frica ca ceva nu este in regula, ca nu este in tendinte. Anul acesta tendintele le facem noi!

  • Aranjamente florale si buchete din cale

Multe dintre noi am auzit macar o data in viata ca nu trebuie sa ne facem buchetul de mireasa din cale pentru ca aduce ghinion si ca aceste flori (superbe) se duc doar la morti. Cate dintre noi au vazut oare acest lucru? Cel putin eu n-am vazut. Dar oare cate dintre noi stiu ca aceste flori atat de fine, simbolul elegantei si stilului, sunt flori regale? Fiecare floare are semnificatia ei generala, dar calele au semnificatie in functie de culoare. Cala neagra semnifica “frumusetea magnifica”, cala patata “puritatea”, cala galbena “mandria” si cala purpurie “gingasia”. Nu stiu daca v-am convins sa scapati de superstitii, asa ca propun cateva aranjamente de-a dreptul superbe. Puteti opta pentru cale inchise la culoare care sa faca nota contrastanta cu rochia sau cale deschise la culoare care sa va sublinieze simplitatea si feminitatea.

Aranjamente florale din cale

  • Aranjamente florale din trandafiri

Trandafirii vor ramane intotdeauna o alegere reusita indiferent de culoare si daca tot vorbim de culori, trebuie totusi sa ne hotaram intre trandafiri albi, roz, rosii, mai multe nuante de trandafiri in acelasi buchet, o singura nuanta, alb imaculat sau rosu intens. Si daca tot suntem la capitoulul “Ce sa alegem? ” am venit cu cateva propuneri care sper sa va placa.

Rosul intens este o culoare puternica si in tendinte anul acesta, dar si anul viitor. Un buchet rosu face nota contrastanta cu rochia, indiferent ca este alba sau ivoire. Aranjamentele de culoare rosie arata extraordinar indiferent de culoarea salii, dar se potrivesc cel mai bine unei nunti ce adopta tema Versailles.

Aranjamente florale din trandafiri

Aranjamentele colorate sunt alegerea ideala a unei mirese indraznete, visatoare si fericite. Indiferent ca alegem roz, portocaliu sau alegem sa combinam mai multe culori, alegerea va fi una excelenta pentru ca in acest an avem voie sa visam si sa ne punem visele in practica.

Decoratiuni florale colorate

Asa ca... la treaba! Eu mi-am facut treaba si v-am prezentat cateva variante. Voi, ati ales? 

Sfaturi si decoratiuni oferite cu drag de Angels Day Bucuresti.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: