Propuneri pentru Dansul mirilor
Organizare nunta

Propuneri pentru Dansul mirilor

de

O "problema" spinoasa a viitorilor miri este cea legata de primul dans - dansul mirilor. Acest dans este simbolul intregii aventuri de iubire care a inceput cu prima privire, primul sarut si care in ziua nuntii este pecetluita prin casatorie.
Dar de multe ori aceasta alegere, care ar trebui sa nu fie foarte grea se transforma intr-o povara. Ce sa aleaga? Nemuritorul vals sau ceva slow? Valsul este un dans destul de dificil pentru cei care nu stau foarte bine cu ritmul. Daca aveti problema aceasta uitati de vals altfel riscati ca simbolul dragostei voastre sa fie unul usor hilar. Blues-ul este putin mai "lejer" si puteti masca usoarele inadvertente intre ritmul muzicii si "ritmul" vostru.
Indiferent ce gen de melodie alegeti pentru dansul mirilor, nu uitati, trebuie sa fie legat de voi. Alegeti o melodie care sa insemne ceva pt voi, sa aiba o semnificatie, sa va aduca aminte de prima sarutare, de primul suspin, de primul "Te iubesc" sau de orice alt moment al relatiei voastre pe care considerati ca nu trebuie sa il uitati ci doriti sa il pastrati in suflet pentru vecie.

Dansul mirilor cu artificii (c) Rares Ion

Nu exista o lista anume de melodii care trebuie folosite pentru dansul mirilor. Fiecare alege ce isi doreste. Ar fi pacat sa dansati pe o melodie care nu are nici o alta valoare pt voi decat eventual ca e …. in top. Topurile se schimba - amintirile voastre nu!

Sugestii pentru primul dans? Pot sa va sugerez foarte multe melodii, dar sfatul meu pentru voi este sa alegeti melodia pe care sufletul vostru vibreaza!

Pentru cei care nu se pot totusi hotari, imi permit sa sugerez cateva piese nemuritoare.

I want to spend my life time loving you - Mark Antony si Tina Arena

Once upon a december - Deanna Carter

When a man loves a woman - Michael Bolton

Tonight I celebrate my love - Peabo Bryson & Roberta Flack

Wondeful Tonight - Eric Clapton

Dunarea Albastra - Johann Strauss

Tell him - Celine Dion & Barbra Streisand

When I Need You - Leo Sayer

Dance me to the end of love - Leonard Cohen

Mai frumoasa - Laura Stoica

Si nu uitati... All you need is love!

Propuneri si sfaturi oferite cu drag de Roxana Olsanschi.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: