Top targuri de nunta in 2012
Organizare nunta

Top targuri de nunta in 2012

de

In fiecare an se organizeaza la nivel national tot mai multe targuri de nunta in cadrul carora furnizorii de servicii si produse pentru nunti prezinta cele mai noi tendinte si achizitii, transformand targul de nunta intr-un paradis al oricarei viitoare mirese, deoarece printr-o simpla vizita la un targ de nunta isi poate organiza nunta mult visata profitand de cele mai bune oferte de preturi si avand contact direct cu furnizorii.

In fiecare an apar noi targuri de nunta si sunt sigura ca v-ati dori sa puteti sa le vizitati pe toate. Pentru a va ajuta in acest sens, va prezentam un rezumat al targurilor de nunta organizate in anul 2012, pe care am reusit noi sa le vizitam, oferindu-va astfel o sursa de inspiratie extrem de utila cand vine vorba de decoratiuni de nunta sau alte servicii si produse.

Targ pentru mirese Timisoara ~ 06-08 ianuarie 2012

Locatie: Centrul Regional de Afaceri

Targul pentru mirese organizat in Timisoara s-a aflat la prima editie anul acesta si a surprins intr-un mod extrem de placut viitoarele mirese, acestea descoperind in cadrul targului de nunta o oferta foarte variata si cele mai noi tendinte ale anului 2012.

Targ pentru mirese Timisoara

Multumim Alex Bunea pentru excelentele fotografii!

Zile de nunta Timisoara ~ 20-22 ianuarie 2012

Locatie: Teatrul National

Targul Zile de nunta a fost cel de-al doilea targ organizat anul acesta in Timisoara si a propus viitoarelor mirese idei inedite pentru organizarea evenimentului mult visat, fiind prezenti furnizori din toate domeniile.

Targ Zile de nunta Timisoara

Multumim Alex Bunea pentru excelentele fotografii!

Salonul Mireselor Cluj Napoca ~ 26-29 ianuarie 2012

Locatie: Expo Transilvania

In cadrul targului de nunta Salonul Mireselor, miresele din Cluj au avut ocazia sa se intalneasca cu o multime de furnizori de servicii si produse pentru nunti profitand astfel de cele mai bune preturi si analizand in detaliu toate ofertele.

Targ nunta Salonul Mireselor Cluj Napoca

Multumim AD Photography pentru fotografiile realizate in cadrul targului de nunta!

Petreceri de vis Arad ~ 03-05 februarie 2012

Locatie: Expo Arad International

Targul de nunta din Arad a devenit de-a lungul anilor unul dintre cele mai apreciate targuri de nunta din tara. Numarul impresionant al furnizorilor si modul in care acestia isi prezinta produsele atrag in fiecare an tot mai multi vizitatori cat si furnizori chiar si de peste hotare.

Targ nunta Petreceri de vis Arad februarie 2012

 

Targ de nunti Timisoara ~ 03-05 februarie 2012

Locatie: Iulius Mall

Iulius Mall a organizat cu succes al treilea targ de nunta timisoarean, completand cu oferte si furnizori noi celelalte doua targuri de nunta desfasurate in Timisoara. Accesul liber in cadrul targului a adunat numeroase viitoare mirese in aflate in cautarea celor mai avantajoase oferte. 

Targ nunta Iulius Mall Timisoara

Multumim Alex Bunea pentru excelentele fotografii!

Nunta de poveste Galati ~ 10-12 februarie 2012

Locatie: Restaurant Havana

Targul Nunta de Poveste s-a desfasurat in premiera acest an, reunind o multime de furnizori specializati in domeniul nuntilor si atragand astfel un public numeros format din viitori miri galateni si nu numai.

Targ Nunta de Poveste Galati

Multumim echipei Foto Passion pentru fotografiile superbe!

Sibiu Wedding Days Sibiu ~ 17-19 februarie 2012

Locatie: Sala Transilvania

O alta noutate a anului 2012 a fost si targul de nunta Sibiu Wedding Days. Cu o organizare impecabila, targul s-a desfasurat in conditii excelente, organizatorii pregatind un program incarcat dedicat viitorilor miri.

Targ nunta Sibiu Wedding Days

Multumim David Postatny pentru deosebitele fotografii!

Art Marriage Satu Mare ~ 17-19 februarie 2012

Locatie: Cinematograful Luceafarul

Viitorii miri din Satu Mare si nu numai au gasit nenumarate surse de inspiratie si servicii deosebite in cadrul targului de nunta Art Marriage iar avand contact direct cu furnizorii au profitat de cele mai bune preturi si reduceri.

Targ de nunta Art Marriage Satu Mare

Multumim fotografilor Dan Bale si Eduard Zichor pentru deosebita colaborare!

Nunta de la A la Z Baia Mare ~ 24-26 februarie 2012

Locatie: Centrul de Instruire si Marketing al CCI

Ca in fiecare an, targul Nunta de la A la Z organizat in Baia Mare a fost o reusita, oferind viitorilor miri o gama diversificata de produse, servicii si informatii necesare organizarii unei nunti deosebite. Furnziorii si-au prezentat intr-un mod impecabil ofertele, atragand privirile tuturor vizitatorilor.

Targ Nunta de la A la Z Baia Mare

Multumim Vasi Vasut pentru excelentele fotografii!

Totul pentru nunta ta Sibiu ~ 24-26 februarie 2012

Locatie: Casa Armatei

Asa cum ii spune si numele, targul de nunta "Totul pentru nunta ta" a oferit viitorilor miri intreaga gama de servicii necesare organizarii unui eveniment de vis. Viitoarele mirese care au vizitat targul au avut ocazia sa discute direct cu furnizorii, afland toate informatiile de care au avut nevoie.

Targ nunta Totul pentru nunta ta Sibiu

Multumim Consuela Borcila pentru realizarea frumoaselor fotografii!

Targul pentru nunti Constanta ~ 02-04 martie 2012

Locatie: Centrul EuroLitoral

Targul pentru nunti din Constanta a reunit peste 40 de firme specializate din Constanta, Bucuresti, precum si din alte judete ale tarii, punand la dispozitia viitorilor miri o gama completa de informatii si produse utile pentru organizarea celui mai frumos eveniment din viata.

Targul pentru nunti Constanta

Multumim Mihai Dragnescu pentru fotografiile deosebite!

Salonul Mirilor Timisoara ~ 09-11 martie 2012 

Locatie: Centrul International de Afaceri

Targul de nunta Salonul Mirilor a incheiat sezonul targurilor de nunti din Timisoara, oferind viitorilor miri oferte complete pentru organizarea nuntii. Cei peste 40 de furnizori prezenti in cadrul targului au pregatit oferte atractive pentru toate gusturile.

Targ nunta Salonul Mirilor Timisoara

Multumim fotografului Alex Bunea pentru deosebita colaborare!

Mirii Anului Brasov ~ 15-18 martie 2012

Locatie: International Trade Center

Viitorii miri brasoveni au gasit oferte complete pentru organizarea nuntii in cadrul targului de nunta Mirii Anului, targ organizat ca de fiecare data cu succes de International Trade Center Brasov.

Targ nunta Mirii Anului Brasov

Multumim Mag!c Photo pentru superbele fotografii!

Targ de nunti Bacau ~ 16-18 martie 2012

Locatie: Central Plaza Bacau

Pentru al noualea an la rand Targul de nunti din Bacau rasfata viitorii miri cu cele mai bune oferte pentru organizarea nuntii mult visate. In cadrul targului viitorii miri au gasit oferte pentru toate gusturile si buzunarele.

Targul de nunti Bacau

Multumim Wedding Photo Art pentru frumoasa colaborare!

Wedding Fever Craiova ~ 16-18 martie 2012

Locatie: Teatrul National "Marin Sorescu"

Targul de nunta Wedding Fever a obisnuit deja viitorii miri cu editiile excelent organizate in interiorul Teatrului National "Marin Sorescu". Furnizorii au prezentat in cadrul targului cele mai noi tendinte legate de organizarea unei nunti de vis in anul 2012.

Targ nunta Wedding Fever Craiova

Multumim Cristian Conea pentru minunatele fotografii!

Mariage Fest Bucuresti ~ 23-25 martie 2012

Locatie: Piata Constitutiei

Aflat deja la a noua editie, targul de nunta Mariage Fest, cunoscut pana acum ca si E-Mariage Fest, a batut un nou record atat la nivelul organizarii calitative a targului cat si la nivelul celei mai lungi trene din lume.

Targ nunta Mariage Fest Bucuresti

Multumim Tudor Raiciu pentru deosebita colaborare!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: