Reducere 6% weekend romantic
Reduceri

Reducere 6% weekend romantic

de Reduceri - Bucuresti

Hotelul CABANA SCHIORILOR 4* este situat pe strada Teleferic, numarul 8B, la baza partiei de schi Clabucet din Predeal, langa telescaun, fiind si un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei.
Cu o arhitectura tipic montana si o amenajare moderna hotelul CABANA SCHIORILOR 4* este locul ideal de a va petrece timpul liber si vacantele alaturi de familie si prieteni.
CABANA SCHIORILOR 4* asigura turistilor un grad ridicat de confort oferind camere moderne, dotate cu internet, minibar, televiziune prin cablu, grup sanitar propriu si balcon. CABANA SCHIORILOR 4* va mai pune la dispozitie o sala de conferinte, avand o capacitate de 40 de locuri, dotata cu TV color, DVD, ecran de proiectie, flip chart si video proiector, asigurandu-va astfel locatia perfecta pentru evenimentele dumnevoastra. Restaurantul CABANA SCHIORILOR 4*, cu o capacitate de 80 de locuri, va asteapta sa gustati preparate cu specific traditional romanesc, dar si international. Totodata, este locul cel mai potrivit pentru distractie, oferindu-va petreceri cu lautari, karaoke si dansuri.

Pretul pachetului este de 399 RON/sejur/cuplu la care se aplica reducerea de 6% si include:

  • cazare pentru 2 nopti in camera matrimoniala
  • intrare vineri / sambata si iesire duminica / luni
  • mic dejun in camera in fiecare dimineata
  • o cina romantica la lumina lumanarilor

Reducere oferita de DAV Tour

Perioada reduceri de 6% oferite de DAV Tour Bucuresti s-a incheiat.

Afla primul de promotii si concursuri. Aboneaza-te la newsletter!

* nu uita sa confirmi inregistrarea la newsletter-ul nostru
Opinii (0)

Adauga opinia ta: