Fotografii targ nunta Mariage Fest 2012
Articole locale

Fotografii targ nunta Mariage Fest 2012

de

Ajuns deja la a IX-a editie, targul de nunta Mariage Fest (23 - 25 martie 2012) a fost din nou punctul de intalnire a celor care isi organizeaza nunta in perioada urmatoare si a furnizorilor de servicii si produse pentru nunti, care se vor asigura ca nunta de vis a viitorilor miri este transpusa in realitate.

Locatia a fost cea cu care ne-au obisnuit deja organizatorii targului de nunta Mariage Fest si anume kilometrul 0 in Piata Constitutiei, aici amenajand cel mai mare spatiu expozitional dedicat unui targ de nunta.

Inca din prima zi a targului viitorii miri au luat cu asalt spatiul expozitional cautand cele mai bune oferte si desigur cele mai bune preturi pentru organizarea unei nunti deosebite. Expozanti au fost prezenti din toate domeniile incepand de la restaurantele de nunta din Bucuresti, care prin spatiul amenajat intr-un mod deosebit in cadrul targului au atras vizitatorii si si-au prezentat oferta. Asa cum ne si asteptam, agentiile de decoratiuni din Bucuresti s-au intrecut in a afisa cele mai noi tendinte, prezentand materiale si aranjamente deosebite atat pentru mese si scaune cat si desigur aranjamente si decoratiuni florale. Nici florariile bucurestene nu s-au lasat mai prejos tinand pasul cu trendurile si realizand aranjamente care au impresionat pe toata lumea. Primavara si-a pus amprenta pe decoratiunile prezentate in aceasta editie a targului de nunta, culorile vii fiind alegerea principala a majoritatii furnizorilor.

Si fotografii, videografii, hair-stylistii, make-up stylistii, bijutierii, cofetarii au spus prezent editiei cu numarul IX a targului de nunta Mariage Fest, astfel ca "meniul" oferit vizitatorilor targului a fost unul complet, cu oferte din toate domeniile pentru o nunta de neuitat.

Saloanele de rochii de mireasa prezente in cadrul targului de nunta Mariage Fest au fost luate cu asalt de viitoarele mirese care inca nu au gasit rochia potrivita pentru cel mai frumos eveniment din viata. Expertii au oferit sfaturi viitoarelor mirese despre stilul de rochie care le-ar avantaja cel mai mult si desigur au stabilit intalniri cu acestea pentru a proba modele dorite in cadrul salonului. 

Organizatorii targului Mariage Fest nu puteau incepe cea de-a IX-a editie a targului de nunta fara un record doborat, si anume rochia de mireasa cu cea mai lunga trena din lume, masurand  2823,8 metri. Recordul mondial a celei mai lungi trene a fost doborat in luna aprilie a anului 2009, tot in cadrul targului de nunta Mariage Fest, insa in luna decembrie a aceluiasi an, olandezii au batut recordul cu o trena care masura 2488 de metri. In anul 2012, in cadrul celei de-a IX-a editii a targului de nunta Mariage Fest, recordul mondial a revenit in Bucuresti.

Pe cei care au ratat editia de primavara a targului Mariage Fest, ii invitam sa vizualizeze galeria de fotografii si sa admire standurile impecabil amenajate ale furnizorilor. 

Multumim fotografului Tudor Raiciu pentru superbele fotografii si pentru excelenta colaborare cu care deja ne-a obisnuit.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: