Poze targ nunta Mariage Fest noiembrie 2012
Articole locale

Poze targ nunta Mariage Fest noiembrie 2012

de

Editia cu numarul 10 a celui mai mare targ de nunta din Romania tocmai s-a incheiat si asa cum s-a intamplat si in cadrul celor 9 editii anterioare, viitorii miri din Bucuresti si nu numai au avut numai de castigat in urma vizitarii targului de nunta, gasind intr-un singur loc toate informatiile necesare organizarii nuntii de vis.

Multe au fost si surprizele pregatite anul acesta de organizatori pentru viitoarele mirese, ca de exemplu, modelul patentat al rochiei de mireasa purtata de catre ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a putut fi admirat pe parcursul celor trei zile de targ iar acum acesta poate fi achizitionat dintr-un Boutique Concept Store cu rochii de mireasa situat in Bucuresti.

Din cadrul targului de nunta nu au lipsit nici informatiile oferite de catre agentia organizatoare a nuntii anului 2012, nunta in centrul careia a fost fiica presedintelui, Elena Basescu.

Pe langa surprizele puse la cale de organizatori, fiecare expozant participant in cadrul targului de nunta Mariage Fest si-a expus in mod impecabil oferta, amenajand standurile in cele mai creative stiluri, utilizand materiale de ultim trend si de calitate extraordinara.

Accesorii nunta targ Mariage Fest octombrie Bucuresti

Agentiile de organizare si decoratiuni s-au intrecut in a prezenta viitorilor miri tendintele anului 2013, atragand privirile vizitatorilor prin materialele calitative atent aranjate pe mese si scaune, stativele din fier forjat utilizate atat pentru flori cat si pentru fructe si nu in ultimul rand prin aranjamentele florale pline de culoare si creativitate.

Aranjamente florale targ nunta Mariage Fest Bucuresti

Aproape 10.000 de rochii de mireasa au fost puse la dispozitia viitoarelor doamne de catre saloane rochii de mireasa, asadar multe dintre viitoarele mirese au plecat acasa cu rochia mult visata.

Rochie de mireasa targ nunta Mariage Fest Bucuresti

Locatiile de nunta din Bucuresti si imprejurimi au prezentat meniurile si pachetele de servicii oferite, iar cei care au intarziat in a-si rezerva restaurantul de nunta au profitat de ofertele prezentate in cadrul targului.

Desigur, nu au lipsit nici celelalte categorii de furnizori, fotografi, cameramani, dj, formatii, firme sonorizare, saloane de infrumusetare, bijuterii, cofetarii, etc.

Tortulete nunta targ Mariage Fest Bucuresti

Dovada a popularitatii si a succesului targului de nunta Mariage Fest sta faptul ca inainte cu doua saptamani de inceperea targului, toate standurile expozitionale au fost vandute, asadar oferta a fost intr-adevar foarte variata si viitoarele mirese au putut alege servicii exact cum si-au dorit.

Multumim talentatului artist Alexandra Pasca pentru minunatele fotografii realizate in cadrul targului de nunta si pentru excelenta colaborare!

Va invitam in continuare sa admirati superbele fotografii de la a X-a editie a targului de nunta Mariage Fest Bucuresti.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: