Locatii poze de logodna in afara Bucurestiului
Articole locale

Locatii poze de logodna in afara Bucurestiului

de

Gata, v-ati hotarat! Ati stabilit data pentru fotografiile de logodna, acum mai trebuie doar sa va hotarati si asupra locului.

In Bucuresti exista multe locatii pe care le puteti alege pentru acest gen de sedinta foto, asa cum poti vedea in Locatii poze inaintea nuntii in Bucuresti, insa tot atat de multe locatii gasiti si in jurul orasului. De asemenea, aceste locatii sunt potrivite chiar si ca  locatii poze in ziua nuntii in Bucuresti. Preferati o sedinta foto mai romatica? Perfect! Campuri de maci sau flori colorate, lacuri si paduri seculare va stau la dispozitie. Ati dori niste fotografii mai sofisticate? Palatul de la Mogosoaia nu a gazduit doar familii de boieri, va poate gazdui si pe voi. Macar pentru cateva ore.

Atentie insa la vestimentatie. Asa cum am spus si in alte articole, este esential sa adaptati tinuta la locatia aleasa. In caz contrar, nu va veti incadra in peisaj si va fi pacat de poze...

In jurul Bucurestiului, fie ca iesiti pe drumul care duce spre Targoviste sau spre cele doua autostrazi, gasiti paduri dese (Cernica, Pustnicu) unde covoarele de frunze de pe jos si floricele (le veti gasi in special daca mergeti primavara) va vor duce intr-o lume de poveste. Aici puteti face fotografii indiferent de anotimp, iarna e la fel de frumos ca vara!

Sedinta foto cuplu iarna Theo Manusaride Bucuresti

Ce-ati zice de niste tinute extrem de lejere? O rochie vaporoasa, o coronita de flori pe cap, o camasa de in, mult soare si spice de grau? Suna bine, nu? Primavara si vara, campurile de flori din jurul Bucurestiului ofera privelisti colorate, dar si locuri perfecte unde voi puteti sa faceti pozele pentru logodna. Culegeti un buchet de flori si aduceti-va aminte de momentele cand erati copii.

Fotografie cuplu in camp de flori Theo Manusaride Bucuresti

Sedinta foto in lanul de rapita Theo Manusaride Bucuresti

Daca v-ati ales din timp fotograful de nunta si ati optat pentru un pachet care include si fotografiile de logodna, atunci puteti sa stabiliti aceasta sedinta vara, daca iubiti campurile de maci, toamna, pentru auriul spicelor de grau, sau primavara, pentru toporasi sau flori de camp.

Fotografie cuplu Theo Manusaride Bucuresti

Puteti, de asemenea, alege zone cu lacuri. Belciugatele este unul dintre ele, o zona amenajata, cu umbrelute rustice din stuf, banci si mult peste! Asta mai ales daca viitorul sot e pescar amator.

La fel de frumos este si Parcul Natural Comana. Situat intre Bucuresti si Giurgiu, acest parc este a doua zona ca biodiversitate din Romania, dupa Delta Dunarii. 

Cuplu in rezervatie naturala Theo Manusaride Bucuresti

Cuplu pe malul lacului si in camp de maci Theo Manusaride Bucuresti

Palatul Mogosoaia si zona din jurul acestuia sunt locuri deosebite, care te duc cu gandul la vremuri cand boierii locuiau in palate si aveau domenii impresionante. Aflat in localitatea cu acelasi nume, la 15 km de centrul orasului Bucuresti, Palatul Mogosoaia este o cladire istorica, datand din anul 1702. Puteti intra in atmosfera acelor vremuri, adoptand o tinuta ca atare (asta daca vreti niste fotografii mai teatrale) sau puteti, pur si simplu, sa alegeti ca locatii pentru fotografii castelul, gradina cu flori sau zonele din jurul lacului. De evitat insa weekendul, deoarece este aglomerat si s-ar putea sa va simtit stanjeniti din cauza vizitatorilor.

Sedinta foto la Palatul Mogosoaia Theo Manusaride Bucuresti

Indiferent ce loc alegeti pentru fotografiile de logodna, asigurati-va ca e un loc care va place amandurora, unde va simtiti bine amandoi sau, de ce nu, alegeti un loc care are o semnificatie aparte pentru voi, ca si cuplu: un loc care va aduce aminte de momente frumoase, de clipe speciale si va garantam ca fotografiile vor fi pe masura! Nu uita sa arunci o privire si la Locatiile pentru poze de logodna in Bucuresti si la Locatiile pentru pozele din ziua nuntii in Bucuresti.

Fotografiile au fost realizate de catre fotograful profesionist Theodora Manusaride.

Pe Theo, dar si pe alti fotografi sau cameramani care pot imortaliza momentele importante pentru voi, ii gasiti in lista de servicii foto si video.
 

Opinii (1)
Pe langa locatie, ... | 16 noiembrie, 2011
Pe langa locatie, atentie foarte mare la fotograful pe care il alegeti, oricat de buna ar fi locatia un fotograf nepriceput sau, si mai rau, care nu isi da suficient interesul poate strica totul...

Adauga opinia ta: