Prezentare E-Mariage Fest noiembrie 2011
Articole locale

Prezentare E-Mariage Fest noiembrie 2011

de

Iata ca a trecut si primul targ de nunti pentru anul 2012, Targul E-mariage Fest organizat in 4-5-6 noiembrie 2011 in Piata Constitutiei, Bucuresti. Asa cum ne-au obisnuit organizatorii, si editia de toamna a targului E-Mariage 2011 a fost una de succes, o sumedenie de firme prezentandu-si ofertele pentru anul viitor mireselor care doresc sa isi organizeze din timp cel mai important eveniment din viata lor.

Bineinteles, nu au lipsit nici vizitatorii, stadurile expozantilor fiind asaltate de viitorii miri in cautarea celor mai bune oferte pentru nunta lor. Prezentarile de rochii de mireasa au strans de asemenea un numar mare de admiratori, si desigur noutatea targului a fost prezentarea colectiei speciale Vera Wang. In cadrul acestei colectii au putut fi admirate rochii purtate de persoane publice si vedete din lumea intreaga cum ar fi Chelsea Clinton - fiica fostului presedinte american Bill Clinton, Ivanka Trump - fiica mogulului Donald Trump, Jessica Simpson - cantareata, Elin Nordgren - fosta sotie a lui Tiger Woods, Victoria Beckham - membra Spice Girls si sotia lui David Beckham, Mariah Carey - cantareata sau Jennifer Lopez - actrita si cantareata.

Stand rochii de mireasa E-Mariaj toamna 2011

O alta noutate la acest targ a fost prezenta standului dedicat contractelor prenuptiale, numite si “conventii matrimoniale” - un element de noutate a noului Cod civil, aplicabil in Romania din 01 octombrie 2011. O echipa de avocati au oferit informatii in vederea familiarizarii cu acest nou concept aplicabil acum pentru prima data si in Romania.

Asa cum se obisnuieste la orice targ de nunta, fiecare furnzior a incercat sa iasa in evidenta aranjand si amenajand standul pentru a fi cat mai atractiv in privirile vizitatorilor. Agentiile de decoratiuni s-au intrecut in culori si forme noi, materiale cat mai fine cu borderii sau imprimeuri, huse de scaune cu volanase sau mulate, aranjamente florale care mai de care mai indraznete si creative. Vizitatorii au avut o oferta foarte bogata si din partea restaurantelor de nunta din Bucuresti care au fost prezente cu meniuri si pachete speciale. Fotografii si videografii din Bucuresti nu s-au lasat mai prejos, fiecare pregatind pentru acest targ oferte speciale si reduceri la incheierea pe loc a contractelor. Saloanele de rochii de mireasa din Bucuresti au expus cele mai frumoase rochii facand foarte grea munca viitoarelor mirese de a alege o singura rochie din multimea de modele existente. Dar, cine a stiut exact ce cauta a plecat de la targ cu rochia mult dorita.

Stand restaurant targ de nunta E-Mariaj toamna 2011

Pentru a va face o idee despre cum s-au petrecut lucrurile in cadrul primului targ de nunta al anului 2012, E-Mariage Fest editia de toamna, va lasam in compania fotografiilor surprinse in cadrul targului de nunta. 

Multumim fotografului profesionist Tudor Raiciu pentru superbele fotografii realizate in cadrul targului de nunta E-Mariage Fest.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: