Locatii poze in ziua nuntii Bucuresti
Articole locale

Locatii poze in ziua nuntii Bucuresti

de

In articolele anterioare v-am prezentat cateva locatii pentru fotografiile de logodna in Bucuresti cat si  locatii pentru fotografiile dinaintea nuntii in afara BucurestiuluiTrecem mai departe si ajungem la mult asteptata zi a nuntii.

Nuntasi, muzicanti, domnisoare de onoare, pahar de sampanie in mana, buchetul tinut strans in cealalta si multe, multe zambete in dreapta si in stanga. Nu de alta, dar nu ai vrea sa apari incruntata in fotografiile din ziua nuntii, nu? Ei bine, povestea cu fotografiile din ziua nuntii e mai complicata, in special daca programezi cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi.

  • Daca veti programa cuninia civila intr-o alta zi decat cea in care va avea loc cea religioasa, atunci, dupa ce veti spune „Da” la starea civila, puteti face fotografii oriunde doriti. De obicei, invitatii nu sunt in numar foarte mare la acest eveniment, doar rudele si prietenii apropiati, iar voi va veti simti in largul vostru si veti putea avea o sedinta foto destul de relaxata.
  • Daca vei programa ambele cununii in aceeasi zi, trebuie sa va inarmati cu nervi de otel, sa fiti mereu gata de alergat, de zambit la comanda, de facut fotografii pe banda rulanta (de care nu o sa va mai amintiti decat dupa ce veti primi albumele de nunta de la fotograf) si de respirat adanc la fiecare cateva minute. Da, e adevarat, o sa poata o mare parte din invitati sa va felicite dupa cununia civila, iar voi, mirii, nu trebuie sa va aranjati in doua zile distincte, insa trebuie sa va pregatiti pentru foarte multa agitatie.

Ar trebui sa aveti aproximativ doua ore libere intre cele doua cununii si, eventual, intre cea religioasa si restaurant, timp in care puteti programa sedinta foto. In Bucuresti sunt insa multe parcuri, dar si cladiri istorice si, aproape in jurul fiecareia, gasesti cate o biserica. Astfel, dupa cununia civila, puteti programa o sedinta foto intr-un parc din apropiere sau undeva in jurul bisiericii unde va avea loc cununia religioasa. Ateneul Roman sau Muzeul National de Istorie a Romaniei sunt doar doua dintre cladirile unde ati putea face cateva fotografii.

Locatii poze ziua nuntii Bucuresti Ateneu si Muzeul de Istorie

O biserica foarte frumoasa, Biserica Manastirii Stavropoleos, poate gazdui o sedinta foto reusita. Curtea interioara a manastirii, proiectata in anul 1904 de arhitectul Ion Mincu, dar si intregul ansamblu, sunt construite in stilul brancovenesc si amintesc oarecum de acele vremuri. Ramane sa va integrati si voi in peisaj, iar pozele nu au cum sa iasa altfel decat minunate!

Locatii poze ziua nuntii Bucuresti Biserica Stavropoleus

Locatii poze in ziua nuntii Bucuresti Parc

Nu uitati ca in ziua cununiei religioase fotograful trebuie sa puna accent pe detalii. Cand spun asta, am in minte buchetul miresei, bijuterii, rochia de mireasa, butonii mirelui si toate celelalte „nimicuri” peste care nu se poate trece. Ca si sugestie, daca aveti mult timp liber intre cele doua cununii, alegeti un cadru elegant pentru fotografiile de detaliu. Hotelurile din Bucuresti vi-l pot oferi, insa atentie, unele dintre ele percep taxe pentru fotografiat.

Locatii poze in ziua nuntii Bucuresti Hotel Continental

Locatii poze in ziua nuntii Bucuresti Hotel Continental

Locatii poze ziua nuntii Bucuresti Hotel

Sigur, daca restaurantul sau clubul in care va fi petrecerea de nunta se preteaza la sedinta foto, puteti sa o organizati chiar acolo. Asa, scapati de alergat, de stres si de uitatul la ceas si puteti sa va concentrati asupra fotografiilor. Nu va imaginati ca se poate sa lipsiti ore intregi de la petrecere, insa cateva minute puteti fura pentru a pune la cale o mini-sedinta foto.

Asadar, solutii sunt, ramane sa o gasiti voi pe cea mai buna si sa va programati timpul in functie de ceea ce ati hotarat. Locatii in Bucuresti sunt foarte multe, nu aveti cum sa ramaneti in pana de idei, chiar si o strada sau un magazin aflate in drumul vostru pot fi locatii excelente pentru o mica sedinta foto.

Locatii poze ziua nuntii in strada

Cat despre fotografiile de dupa nunta, pentru sedintele Trash The Dress sau Cherish The Dress, va puteti foarte bine inspira din locatiile pentru fotografiile de logodna in Bucuresti sau  din locatii pentru fotografiile dinaintea nuntii in afara Bucurestiului, prezentate anterior. In jurul Bucurestiului sunt multe zone frumoase in care poti murdari sau pune in evidenta rochia de mireasa. Curaj sa fie!

Fotografiile au fost realizate de catre fotograful profesionist Theodora Manusaride.

Pe Theo, dar si pe alti fotografi sau cameramani care pot imortaliza momentele importante pentru voi, ii gasiti in lista de furnizori foto si video din Bucuresti

Opinii (0)

Adauga opinia ta: